maanantai 29. huhtikuuta 2013

Tosimiehen lihaisa ruokavalio


Tosimies syö lihaa. Ja paljon. Runsas lihansyönti on yksi miehisyyden merkittävimmistä mitoista. Kasvisruoka sopii tosimiehen mukaan vain naisille ja kaiken maailman ituhipeille.

Aamupalalla tosimies laittaa leivän päälle leikkelettä. Lounaalla syödään vaikka broileriruokaa. Välipalaksi otetaan lihapiirakkaa ja päivällisellä sitten lihapullia. Iltapalaksi voi vielä syödä esimerkiksi makkaraa. Joka aterialla on oltava lihaa tai muuten jää nälkä.


Tosimiehen iltapala


Tosimies menee siipiravintolaan ja tilaa 100 kpl hotwingsejä XXXL-HOT kastikkeella. Mikään ei ole kavereiden silmissä varmasti kunnioitettavampaa kuin niiden hotkiminen.

Hampurilaisravintolassa tosimies tilaa hampurilaisen, jonka sisällä on 1kg pihvi. Sen ahmittuaan saa jopa kunniakirjan ja maininnan ravintolan seinälle.

Tosimiestä särkee rinnasta. Sydänkö reistaa? Ei, se onkin vain närästystä.  

Tosimies syö syömästä päästyään, sillä varsinkin lihan ylensyöminen vetoaa tosimiehen mielestä naisiin. Lihasta saa tosimiehen mielestä testosteronia. Treffeillä voi tilata suurimman annoksen mitä löytyy (tietysti liharuokaa) ja nainen voi sitten tilata vaikka sitä salaattia. Lihansyöminen kun kertoo, että mies on tosimies.

Terveydenhoitaja sanoo, että joku triglyseridi on koholla. Minkä sille voi kun on koko ajan nälkä? Sitä paitsi kolesteroliarvot ovat perinnöllisiä eikä niihin juuri syöminen vaikuta, sanoo tosimies. Tosimies ostaa seuraavan kerran kaupasta yhden paketin kevytlevitettä terveydenhoitajan mieliksi. Se niistä koholla olevista arvoista!

Alle satakiloiset punnitaan neuvolassa, sanoo tosimies ja harmittelee kuinka eväsrasiat ovat liian pieniä hänen lounaalleen. Raskas työ vaatii kunnon ruokaa ja jos syö kevyesti niin alkaa pian heikottaa.

Tosimies hämmästelee kuinka hänen suosikki-paitansa alkaa ikävästi kiristää. Uutta paitaa ostaessa sovituskopin peili on julma, mutta tosimies ajattelee, että keväällä voi käydä muutaman kerran salilla ja muuttaa helposti löysän takaisin lihakseksi.

Kalaa tosimies yrittää joskus syödä koska sen sanotaan olevan terveellistäkin. Lohta voi syödä kerran kuussa mutta niistäkin tuli kerran ituhippi-ohjelma, jossa kerrottiin että lohenkasvatus on kestämätöntä. Whåtever!

Soijanakit nähdessään tosimies suorastaan suuttuu. Kamalaa nakkien pilkkaamista! Kerran tosimies maistoi soijanakkia ja se maistui niin pahalta että piti sylkeä pois.


Tämä nakkien pilkkaaminen saa tosimiehen suuttumaan


Tosimies saa vieraita, joista yksi ilmoittaa olevansa kasvissyöjä. Just joo… Mitä sellaiselle voi tarjota? Salaatinlehtiä? Tuokoon omat sapuskansa kun on kerran niin vaikea ruokavalio!

Tosimies on varma, että se yksi kaveri joka alkoi kasvissyöjäksi, lopettaa mokomat hölmöilyt ja alkaa ennen pitkää syömään lihaa. Eihän kukaan kestä sellaista ihmistä katsella. Ja terveys kohta varmasti pettää jos ei saa lihasta elintärkeitä proteiineja ja vitamiineja.

Joku tarjoaa tosimiehelle jostain ihmeen sieniproteiinista valmistettua pihviä, joka maistuu melkein lihalle. Mutta eihän sellainen voi olla terveellistä. Jotenkin liian keinotekoista!

Tosimies katselee kaupan kassalla edellistä asiakasta, joka ostaa runsaasti kasviksia ja ostosten summa on todella korkea. Tosimies lappaa tiskiin makkaraa joka on paljon halvempaa ja täyttävämpää. Lihansyöjähän säästää selvää rahaa!

Lehdessä lukee että lihantuotanto ei voi jatkua tällaisena ikuisesti. Että lihansyöntiä olisi ainakin vähennettävä. Tosimies nauraa. Ei siltä näytä! Sitä paitsi onko kukaan kuullut koskaan mummon kasvispullista? Not!

Kerran tosimies yritti syödä enemmän kasvisruokia, mutta eihän niillä nälkä lähtenyt. Ja painokaan ei pudonnut yhtään. Kermaperunat ja voissa paistetut kasvikset vain lihottivat lisää.

Yksi ituhippi sanoo tosimiehelle, että jos syö lihaa sen pitäisi olla luomulihaa. Että eläimet kärsivät nykyään tehokasvatuslaitoksissa. Luomuliha on tosimiehen mielestä kuitenkin huijausta ja kaiken lisäksi luomueläimille ei kuulemma anneta lääkettä jos ne sairastuvat, vaan niiden annetaan kärsiä. (Siitä saitte ituhipit!)

Tosimies myhäilee tyytyväisenä, koska kukaan ei voi estää häntä syömästä lihaa joka ikinen päivä – ja paljon!  



1 kommentti:

  1. Oletko jo lopettanut bloggaamisen, vastahan aloitit? :) Nim. uusia tekstejä odotellessa..

    VastaaPoista